InnoWork

  Subsidieadvies - Projectmanagement

 

Even voorstellen

                             Over ons

"Ga nooit wat doen om de subsidie, maar als je het toch al van plan was is het zonde de subsidie te laten liggen."

gallery/back03-1

InnoWork is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van Subsidieadvies en Projectmanagement en wordt geleid door Marlous Leusink - van den Bosch.

 

Ik ben in 2017 gestart als zelfstandig ondernemer. Met een (inter)nationale achtergrond in HR Management en Techniek en ruime ervaring en kennis op het gebied van subsidie consultancy kan ik voor u subsidies verwerven. Ik werk op basis van no-cure-no-pay, waardoor we altijd een gezamenlijk doel hebben.

ONZE MISSIE

Subsidie bereikbaar maken voor elke ondernemer. Meer inzicht, meer kennis, meer informatie, meer innovatie. We willen onze klanten ontzorgen en aanvullen, zodat zij zich nog meer kunnen richten op hun corebusiness. Innovation also works for you!

 

ONZE VISIE

Het is onze ambitie dat ondernemers de voorkeur hebben voor onze subsidieadviesdiensten. We bieden in een eerlijk dialoog haalbare subsidie oplossingen en ontzorgen de ondernemer in het volledige traject. Om dit te bereiken volgen we een strategie die op vier pijlers is gebaseerd: vereenvoudigen, groeien, innoveren en communiceren.

 

Missie en visie

gallery/img_4951
gallery/schermafbeelding 2017-04-11 om 11.24.05